VMS Strava Challenge

Beste VMS’er, ouders van VMS’ers en oud-leerlingen van de VMS,

Al maandenlang kunnen onze leerlingen niet meer naar hun sportclub. In het beste geval moeten sommige van hen het stellen met een wekelijkse work-out van een half uurtje via teams. De meesten hebben echter al sinds eind oktober geen training meer gehad! De hoop dat ze binnenkort opnieuw zouden kunnen starten is nu helaas helemaal weg. Bijna alle competities werden definitief stopgezet en de clubs moeten zich stilaan gaan voorbereiden op een nieuwe competitie. Dit wil zeggen dat onze jeugd pas weer in augustus zal kunnen starten met trainen! Ook bij de volwassenen zijn er heel wat die het al maanden moeten stellen zonder hun uurtjes in de fitness, hun wedstrijdje minivoetbal of krachtbal, hun partijtje tennis of hun uurtje dans, …

Vanaf zaterdag 13 februari tot en met zondag 18 april daagt het VMS-personeel jou uit voor een superleuke Strava-challenge! Welke groep kan er in 9 weken het meeste kilometers wandelen, lopen, fietsen of inlineskaten? Ga op Strava op zoek naar jouw groep (VMS Roeselare leerlingen, VMS Roeselare ouders of VMS Roeselare oud-leerlingen) en vraag om lid te worden. Dagelijks passen we het klassement aan en kan je dit volgen via een link op de website van de VMS.

Het personeel is alvast heel enthousiast! Hopelijk ben jij ook van de partij!!!Ken jij nog een oud-leerling die geen lid is van deze groep, nodig haar of hem dan zeker uit! Hoe meer zielen, hoe meer sportplezier!

Het klassement
VMS leerlingenVMS leerkrachtenVMS oudersVMS oud-leerlingen